NYHETER

Kändis-PT som sätter kunderna i fokus

När Step In skulle slå upp dörrarna i Skellefteå var ambitionen att rekrytera en riktigt skicklig platsansvarig som kan säkerställa att kompetens och servicenivå fått lika hög nivå som allt annat på träningsanläggningen. Valet föll på hemvändande kändis-PT:n Anton Holmberg från SATS.

Karriären som personlig tränare har för Anton verkligen varit spikrak. Redan när han skulle gå ut skolan i Piteå på 90-talet så hade han bestämt sig för att bli PT så direkt efter avslutad praktik och utbildning gick flyttlasset ner till Stockholm för vidareutbildning på landets bästa PT-skola. I den ingick allt från utbildning till styrketräningsinstruktör till avancerad personlig träning och kostrådgivning.

När han så småningom utexaminerades så blev han handplockad till Stockholms hetaste gym som då hette Sports Club (numera SATS) där han arbetat i 16 år och tränat allt från filmaktuelle Alexander “Tarzan” Skarsgård till Fredrik Reinfeldt.
– Det är en fantastisk arbetsplats där man fått lära sig vikten av personlig kontakt och att ge kunderna riktigt god service, berättar Anton.
Men Anton och sambon Jessica fick sedermera barn och då kom suget att flytta tillbaka till norrland. Dessutom jobbade han ca 200 timmar i månaden så att få gå ner till normala arbetsveckor lockade. När då Step In skulle göra en etablering i Skellefteå som skulle vara något utöver det vanliga var saken klar.

– Hela gymmet är otroligt genomtänkt. Ingen labyrint av maskiner eller smårum utan riktigt bra flöden, bra översikt och inredning och ventilation är i världsklass, berättar Anton.

Dessutom satsar man nu även på Milon-maskiner i vårt exklusivare koncept vilka är branschens Rolls-Royce när det gäller enkel, säker och effektiv träning. Allt är topnotch, helt enkelt. Precis den typen av gym man drömmer om att få erbjuda sina kunder, skrattar Anton och skyndar tillbaka till sina kunder i gymmet.