Vanliga frågor

Gruppträning

Hur bokar jag mitt gruppträningspass?

Du bokar enkelt ett gruppträningspass genom att klicka här eller via vår app Step In friskvård som du laddar ner i Appstore eller Google Play.

Appar

Hur använder jag mig av Step Ins appar?

Du laddar enkelt ner Step In Online och Step In Friskvård i Apples appstore och Google Play.

I appen Step In Online har du alltid tillgång till en träningskompis. Vi peppar och inspirerar med nya träningspass varje vecka. Med appen Step In online följer våra personliga tränare din utveckling oavsett vart i världen du tränar. Du får tips och råd på hur du optimerar din träning!

Step In Friskvård är appen du använder för mobil inpassering och boka gruppträningspass, du kan enkelt se vilka pass som finns tillgängliga på din lokala anläggning, är passet fullt har du möjlighet att ställa dig i kö och vi notifierar dig direkt en plats blir ledig och du kan träna med oss. I appen Step In Friskvård kan du även administrera medgivanden och förnya dina medlemskap.  

Introduktion

Hur arbetar Step In för tryggare träning?

På Step In jobbar vi kontinuerligt med att minska smittspridningen genom särskilt framtagna åtgärder på våra center. Vi vill att våra center ska vara en trygg och säker plats för både medlemmar och anställda, och vi följer därför lagstiftningen i den nya pandemilagen.

Tack för att du visar hänsyn och respekt, så att vi tillsammans kan minska smittspridningen!

Medlemsvillkor

Vad gäller som medlem hos Step In?

Som medlem på Step In blir du en del av familjen. Med Guld-medlemskap får du får möjlighet att träna dygnet runt på samtliga av våra gym, vi erbjuder personlig träning, fria ytor för funktionell träning och gruppträningspass.


Du kan enkelt gå in med mobil inpassering på alla våra anläggningar vilket ger dig möjlighet att träna när du vill!

Introduktion

Första gången på gymmet?

Äntligen! Vad kul att du vill börja träna hos oss på Step In. När du besöker en av våra anläggningar för första gången får du gärna berätta för någon i vår personal att du gör ditt första besök. Då får vi en möjlighet att välkomna dig på bästa sätt! Vi visar dig gärna runt i våra lokaler och berättar om vårt erbjudande inom hälsa och träning.

Som medlem på Step In finns också möjligheten att använda Step In online, vår app för träning. Där får du möjlighet till pepp och träningspass oavsett vart du befinner dig!

Introduktion

Hur fungerar mobil inpassering?

För att göra det så enkelt som för dig som kund har vi introducerat in- och utpassering med mobil på alla våra anläggningar.

3 snabba steg för mobilinpassering

  1. Logga in på vår app; Step In Friskvård. Användarnamn är din e-post adress. Lösenord skapas vid köptillfälle.

  2. Välj ”Inpassering” i menyn högst upp till vänster. (Se till att bluetooth samt platsavisering är aktiverat på din mobil)

  3. Välj aktuell dörr och tryck på knappen lås upp

Se här vår film om hur mobilinpassering fungerar

Din nya träningskompis.

I vår träningsapp Step In Online kan du ladda ner träningsprogram, följa din träning hos oss och gå onlinekurser. En av våra certifierade träningscoacher är med dig hela vägen!
Step In Online