Piteå BackCity

Kampanjerbjudande

PresaleDen 25 augusti öppnar vi vår nya anläggning på Back City i Piteå. Tag chansen och bli medlem till ett kanon pris! Vill du träna innan den 25 augusti gäller ditt kort på alla våra andra anläggningar! Köp online redan idag eller fr.o.m 1 augusti på någon av våra anläggningar i Piteå.

Erbjudandet pågår tom 23 augusti 2020 och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. 12 månaders bindningstid och startavgift tillkommer med 299:-Eftersom vi fortfarande vill förebygga smittspridning av Covid-19 vill vi uppmana våra kunder att handla träningskort digitalt och på det sättet undvika köbildning på våra anläggningar. Du är sedan välkommen att komma förbi din anläggning och hämta upp ditt nya träningskort!

Köp kort

Utbud


Vi är stolta över att kunna ge en sneakpeak av vårt kommande utbud på StepIn BackCity som bland annat inkluderar fria vikter, maskiner och gruppträning. Klicka på länken nedan för att se en 3D-rendering av lokalen och vårt fullständiga utbud.

Se hela utbudet

Varför Guldmedlem?Som Guldmedlem hos oss får du inte bara tillgång till stans bästa träningsanläggningar utan även till Online- & Outdoor träning. Vi har toppmodern utrustning från marknadens ledande leverantörer. Vår personal är erfarna inom träning, hälsa och rehabilitering. Vill man vara med i något av våra grupptränings-
pass så finns det mycket att välja. Självklart så har man som guldmedlem 
också tillgång till alla våra anläggningar i Norrland.

Gör ett besök hos oss idag så berättar vi mer!

Presale

Bli medlem i Piteås
exklusivaste gym

Utbud

Se här vad vi kommer erbjuda dig på Back City

Varför Guldmedlem?

Som Guldmedlem så får du mängder med lyxiga förmåner.

Adress

Step In kommer att öppna på BackCity.

Som Step In medlem kommer du kunna träna dygnet runt alla dagar!